Uravalmennus ja outplacement

Right Managementin valmennukset ovat auttaneet jo 3,5 miljoonaa osallistujaa löytämään uramahdollisuutensa ja saavuttamaan uratavoitteensa. Samalla olemme tukeneet organisaatioita johtamaan muutosta ja sopeuttamista hallitusti ja vastuullisesti.

OTA YHTEYTTÄ

Olemme tukemassa organisaatioita muutoksissa ja haasteellisissa transformaatioissa suunnitteluvaiheesta toteutukseen saakka. Sopeuttamistilanteissa autamme työnantajaa toimimaan vastuullisesti tarjoamalla valmennusta henkilöstön uudelleentyöllistymiseen sekä käytännön esimiestyöhön erotilanteen johtamisessa. Näin varmistetaan liiketoiminnan sujuvuus haasteista huolimatta, luodaan turvallisuuden tunnetta koko organisaatioon ja ylläpidetään hyvää työnantajamielikuvaa.

Palvelumme

Uudelleentyöllistymistä tukevat Outplacement-ohjelmamme on räätälöity jokaiselle organisaatiotasolle. Tuotamme myös konsultointipalveluja sopeuttamisten suunnitteluun ja toteutukseen liittyen.

  • RightChoice Outplacement

    RightChoice Outplacement -ohjelmat auttavat osallistujia tunnistamaan omat vahvuutensa ja uramahdollisuutensa, opastavat henkilökohtaisessa brändäyksessä ja oman osaamisen markkinoinnissa sekä käytännön työnhaussa. Ohjelmien avulla osallistujat saavuttavat nopeasti uratavoitteensa.


    LUE LISÄÄ

  • E-Series Executive Outplacement

    Joustava valmennusohjelma on kehitetty kokeneille executive-tason osallistujille. Leadership coaching -erityisasiantuntijoiden avulla ohjelma räätälöidään jokaiselle osallistujalle niin, että se auttaa tunnistamaan ja saavuttamaan henkilökohtaiset uratavoitteet.


    LUE LISÄÄ

Ratkaisut

Right Management auttaa organisaatiota sitouttamaan ja kehittämään henkilöstöresurssejaan tarjoamalla dataa ja tutkimustietoa kyvykkyyksien johtamisen päätöksiä varten. Autamme yrityksiä nostamaan suoritustasoaan kehittämällä organisaation kykyä sopeuttaa henkilöstöresurssinsa tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

OSAAMISEN JA URAN JOHTAMINEN

Osaamisen ja uran johtamisen kulttuurin tulisi olla jokaisen organisaation kestävä ja dynaaminen perusta. Se edistää henkilöstön muutosvalmiutta ja -halukkuutta ja tukee hyvää työnantajakuvaa tarjoamalla mahdollisuuksia oppimiseen ja urakehitykseen – niitä työntekijät eniten työnantajaltaan odottavat.

JOHTAJUUDEN KEHITTÄMINEN

Esihenkilöt ja johto määrittävät organisaation kulttuurin ja vaikuttavat vahvasti henkilöstön sitoutumiseen ja tuottavuuteen. Eläessämme jatkuvasti muuttuvassa työmaailmassa on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin pystyä tunnistamaan johtamispotentiaali ja kehittämään johtajuutta.

STRATEGINEN HENKILÖSTÖKONSULTOINTI

Rakenna vahva, kyvykkyyksiin pohjautuva perusta strategiselle henkilöstöresursoinnille ja varmista pitkän aikavälin liiketoiminnan kasvu. Tarjoamme organisaatiollesi luotettavaa kumppanuutta. Hyödynnämme työssämme tutkimustietoon ja kokemukseen perustuvia ratkaisuja henkilöstöstrategian suunnitteluun, kyvykkyyksien optimointiin sekä osaamisen päivittämisen ja kehittämisen käytännön toteutuksiin.

HENKILÖSTÖRESURSOINNIN ANALYTIIKKA

Tehosta kyvykkyyksiin, resursointiin ja suunnitteluun liittyvää päätöksentekoa käyttämällä viimeisintä tutkimustietoa. Right Managementin globaali tutkimustoiminta tuottaa liiketoimintaan ja työmarkkinoihin liittyvää tietoa päätöksenteon pohjaksi.

TUTKIMUSOSAAMINEN

Hallitakseen valtavaa henkilöstöresursseihin liittyvää tietomäärää organisaatiot tarvitsevat kumppanin, joka auttaa tulkitsemaan tietoja strategisen päätöksenteon ja tulevaisuuden suunnittelun tehostamiseksi. Henkilöarvioinnin ja analytiikan osaamisellamme tuotamme tärkeätä tietoa henkilöstöresursoinnin optimointiin.