Meistä

Autamme yrityksiä parempiin suorituksiin kehittämällä organisaatioiden kykyä sopeuttaa henkilöstöresurssinsa tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Auta henkilöstöäsi valmistautumaan huomiseen - jo tänään

Right Management on perustettu vuonna 1980. Olemme jo yli 40 vuoden ajan auttaneet organisaatioita houkuttelemaan ja löytämään huippuosaajat sekä pitämään huolta kyvykkyyksien kehittämisestä ja sitouttamisesta. Right Managementin valmennukset ovat auttaneet jo 3,5 miljoonaa osallistujaa löytämään uramahdollisuutensa ja saavuttamaan uratavoitteensa. Samalla olemme tukeneet organisaatioita johtamaan muutosta hallitusti ja vastuullisesti.

Yrityksemme arvot

 

Meille Right Managementissa asiakas on aina keskiössä. Me tuotamme tutkimustietoon perustuvia, ihmislähtöisiä ratkaisuja, jotka räätälöidään kunkin organisaation tarpeisiin. Yrityksenne kumppanina autamme teitä yhdistämään kyvykkyyksien johtamisen strategiat tämän päivän ja tulevaisuuden liiketoiminnan tavoitteisiin.

  • Ihmiset

    Ihmiset luovat jokaisen organisaation perustan. Ihmiset, jotka oppivat uutta, kehittyvät urallaan ja tuntevat tekevänsä merkityksellistä työtä, auttavat yrityksiä menestymään.

  • Osaaaminen

    Osaaminen ja tieto voimaannuttavat. Käyttämällä arviointimentelmiä ja tutkimustietoa pystymme ymmärtämään sitä, mikä saa ihmiset toimimaan ja miten yritykset menestyvät. Näin varmistamme merkitykselliset urakeskustelut yksilöiden kanssa sekä asiakasyrityksillemme tuen, jonka pohjalta he pystyvät rakentamaan tulevaisuuden onnistumisia.

  • Innovaatio

    Samalla kun autamme asiakkaitamme, meille on tärkeätä jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla innovatiivisia. Etsimme kumppaneiksemme johtavia palveluntoimittajia, jotta voimme tuottaa asiakkaidemme henkilöstövoimavarojen koko elinkaaren ajalle skaalautuvia ratkaisuja jatkuvasti kehittyvään teknologiaympäristöön.

Talent Solutions -palvelumme tuovat yhteen sekä henkilöstön ja osaamisen hankinnan ja hallinnan että kehittämisen palvelut. Räätälöitävät rekrytointipalvelumme auttavat yrityksiä saamaan parhaat osaajat itselleen. Tunnistamalla ja kartoittamalla kyvykkyyksiä ja osaamista Talent Solutions tukee organisaatiota ja yksilöitä koko työsuhteen elinkaaren ajan. Tuotamme räätälöityjä valmennusratkaisuja, joiden avulla yksilöt voivat kehittyä urallaan ja ottaa käyttöön koko potentiaalinsa. Muutos- ja sopeutustilanteissa valmennamme esimiehiä ja henkilöstöä vahvistamaan muutosvalmiuksiaan. Työsuhteen päättyessä tuemme henkilöstöä työnhaussa ja sijoittumisessa uuteen, mieluisaan työpaikkaan.